SPORT Više

Vukićević: „Imperativ je da damo maksimum, nemamo pravo na loš momenat“

Prej tvteuta13:42 3 Februar 2023

Otkako je početkom sedmice odjeknula vijest da je kormilo nad fudbalskim klubom „Otrant Olimpik“ iz Ulcinja preuzeo poznati crnogorski fudbalski strateg, Dejan Vukićević, brojnim ljubiteljima fudbala a prije svega podržavaocima ovog kluba povećale su se nade da bi se klub mogao iščupati iz nezavidne pozicije u kojoj se trenutno nalazi. Dejan Vukićević je gostujući u jutarnjem programu Televizije Teuta „Novi dan“, govorio između ostalog o iznenadnom pozivu uprave kluba  i njegovom prihvatanju da preuzme trenersku poziciju od Srđe Nikića, ali i o stanju u klubu, koji se trenutno nalazi na dnu tabele Druge crnogorske fudbalske lige.

Vukićević je pun optimizma nakon obavljenih razgovora sa upravom kluba, gdje, kako kaže ima puno prijatelja, i tvrdi da vjeruje da može da se napravi čudo, jer da nije tako – ne bi pristao na to da dođe u Ulcinj.

Smatra da se igrači „Otranta“ moraju pripremiti i mentalno i fizički za naredni period, i nada se da će skrenuti veću pažnju na igru, te i da daju maksimalan doprinos igri.

Poslušajte ekskluzivni intervju sa novim trenerom „Otranta“ otkako je postao trener ekipe sa Velike plaže.

  • 1

    Radio