Aktuale Më shumë

Vujanoviq : Viti i ardhshëm do të sjellë suksese të reja

Prej tvteuta09:55, 31 Dhjetor 2016

Presidenti i Malit të Zi Filip Vujanoviq ka theksuar se beson që viti i ardhshëm do të sjellë suksese të reja integruese dhe do të jetë vit i tejkalimit të përcarjeve, gjë që është me rëndësi dhe interes për Malin e Zi. Ai ka theksuar se pret vazhdimin e rritjes ekonomike , avancimin e mëtejmë të infrastrukturës dhe stabilitetit ekonomike dhe duke besuar se gjendje e financave publike përmes masave të detyrueshme ekonomike do ta arsyetojë efektin e vetë, ka theksuar Vujanoviq për agjencinë Mina.

Vujanoviq ka theksuar se Mali i Zi pas zgjedhjeve parlamentare të tetorit për një kohë të shkurtër ka konstatuar Kuvendin dhe themeluar qeverinë duke i përcjell opinionit të brendshëm dhe ndërkombëtare mesazhin për vazhdimin e stabilitetit politik.

  • 1

    Radio