Politikë Më shumë

VUJANOVIQ NË PORTOROZH

Prej tvteuta12:25, 1 Qershor 2015

Kryetari I Malit të Zi, Filip Vujanoviq  merr pjesë në samitin e 100 liderëve afaristë të Evropës juglindore që mbahet në Portorozh të Sllovenisë,ku do të shqyrtohen mundësitë e bashkëpunimit rajonal  në fushën e energjetikës, komunikacionit,ifrastrukturës dhe financave.

Në këtë forum dyditor  marrin pjesë kryetarët e vendeve të Evropës Juglindore, të Shqipërisë, Bosnjë e Hercegovinës,Kosovës, Kroacisë, Maqedonisë, Malit të Zi, Serbisë,si dhe  kryetar mikpritës, Borut Pohor.

  • 1

    Radio