Sociale Më shumë

Vogliq: Do të ankohem për ndalimin nga policia

Prej tvteuta10:08, 1 Dhjetor 2018

Qytetari i Ulqinit, Sabahudin Vogliq, i cili me 28 nëntor u ndalua nga policia e Ulqinit për shfaqjen e flamurit kombëtar, tha për Televizionin Teuta se sipas variantit policor ai k ashkelur ligjin për rendin dhe qetësinë publike, edhe pse nuk e ka të qartë se si kjo mund të ndodhë me shfaqjen e fllamurit kombëtar që njihet si e drejtë ligjore. Vogliq tha se çështja i ka kaluar gjykatës dhe se kjo nuk do të mbes me kaq por do të ankohet për ndalimin nga policia.

  • 1

    Radio