Uncategorized Više

Vlasnici restorana sa Bojane pokrenuli peticiju, traže poništenje cjenovnika „Morskog dobra“

Prej tvteuta17:00 29 Mart 2019

Vlasnici restorana sa Ade Bojane pokrenuli su peticiju revoltirani postupcima i novim nametima JP „Morsko dobro“. Naime, pored brojnih problema sa kojima se suočavaju već godinama, u peticiji ugostitelji zahtijevaju da se poništi cjenovnik naknada za korišćenje i zakup „Morskog dobra“, da godišnja naknada za za sve objekte na Adi Bojani bude na  nivou cjenovnika iz 2013. godine, da svi objekti na rijeci Bojani budu obuhvaćeni petom (V) zonom, a da objekti obuhvaćeni narandžastom zonom budu uvršteni u novi Program privremenih objekata u zoni „Morskog dobra“ za Opštinu Ulcinj za period od 2019. – 2023. godine.  

„Uvidjevši da su u startno povoljnijoj poziciji od nas vlasnika objekata, te da mogu da nameću uslove i mijenjanju naknade na način na koji je to učinjeno, Javno preduzeće je na sjednici Upravnog odbora donijelo novi cjenovnik koji je za nas vlasnike objekata na Adi Bojani neprihvatlji,“ stoji u tekstu peticije.  

Peticija će, prema riječima predsjednice Udruženja vlasnika restorana na Adi Bojani Valentine Bogojević trajati sedam dana, dok se ista može potpisati i u kancelariji pravnog zastupnika ugostitelja, advokata Arbena Hodžića.  

  • 1

    Radio