Interesante Më shumë

Video: Burri australian 6 minuta raund boksi me kangurin

Prej admin16:32, 4 Qershor 2023

Një burrë në Australi u përfshi në një përleshje gjashtë-minutëshe me një kangur në oborrin e shtëpisë së tij, pasi e pa që po i ngacmonte qenin.

 

Cliff Des ishte në shtëpinë e tij kur dëgjoi lehjen e qenve  dhe shkoi të shihte se çfarë po ndodhte, por gjeti një kangur 2 metra të gjatë që “përpiqej të shqyente qentë e mi të vegjël”. Des fillimisht u përpoq të largonte mysafirin e padëshiruar, por kanguri u përgjigj duke u ngritur në këmbët e pasme dhe duke e ndjekur atë.

“Fillova të vrapoj në oborr dhe kam rrëshqitur e më është hedhur në shpinë,” kujtoi ai në intervistën e tij në Today Show Australia. Pikërisht në këtë moment nisin xhirimet. Ndërsa qentë e tij po lehnin nga një distancë e sigurt, Des gjeti një shkop aty pranë gjatë përleshjes dhe i dha tre goditje të forta

Des, një ish-trajner boksi, ra në tokë prej kangurit dhe të dy ja nisën një ndeshje boksi që zgjati për disa minuta. “Më goditi në majë të kokës, më kafshoi gishtin, më preu pak në krah dhe më goditi në pjesën e pasme të këmbës”, tha ai. Des përfundimisht ishte në gjendje të ikte, por pa i shpëtuar kangurit që u përpoq edhe një herë ta ndiqte.

Des ende nuk mund ta kuptojë pse një kafshë e tillë zakonisht me sjellje të butë veproi në këtë mënyrë, por ai dyshon se mund të ketë të bëjë me një lloj bari që rritej në oborrin e tij.

Për më shumë ndiqni videon më poshtë:

 

 

 

  • 1

    Radio