AKTUELNO Više

Velika zahvalnost od Emra I njegove porodice

Prej tvteuta16:47 21 Jul 2019

Emro I njegova porodica u ovim teskim trenutcima u kojim se suocavaju sa veoma agresivnom bolescu, ali se ne predaju od borbe za Emrov zivot, obracaju se svim ljudima dobre volje koji su do sada pomogli da spase Emrov zivot, njihovog jedinog sina:

Od srca se zahvaljujemo svima koji nam pomazete u ovim veoma teskim danima za nasu porodicu, vjerujuci da cemo svi zajedno vratiti osmjeh nasem I vasem Emru.

Ono sto vi radite tokom ovih dana, je vise od humanosti, nadamo se da cemo vam vratiti u dobru, Bog vas sve blagoslovio. Uvjek cemo vam biti zahvalni.

Svjesni smo da je veoma tesko I da odvajate veoma dragocjeno vrijeme tokom turisticke sezone, gdje je svaki trenutak novac I porodicno blagostanje, ali kao roditelji apelujemo kod svakog od vas, jer ste jedina nada Emrovog zivota. Molimo Vas da nam pomognete do ostvarenja potrebnih sredstava jer bolnica ne moze poceti sa tretmanom dok se ne uplati trazeni novac od 450 hiljada eura. Emrova krv se treba poslati u SAD za tretman I zbog toga je potrebno da se sto prije pokupi sav trazeni iznos. Molimo vas za razumijevanje jer ste vi nasa jedina nada.

S puno postovanja I srdacnosti za svakog od Vas,

Emro Abazovic sa porodicom

  • 1

    Radio