SPORT Više

Veceras revans utakmica Decic – Drita. Karte i dalje na prodaju

Prej tvteuta14:55 15 Jul 2021

Večeras će se u okviru Konferencijske lige na stadionu Budućnosti u Podgorici odigrati utakmica između FK „Decic“ iz Tuzi i FK „Drita“ iz Gnjilana. Ovo je druga utakmica između ova dva kluba, dok se prva utakmica odigrala u Prištini i Dritin tim je pobedio rezultatom 2: 1. Sinoć su klubovi održali konferenciju za štampu na kojoj su izrazili optimizam za vođenje utakmice, ali je svaki klub takođe istakao znacajnost za visok kvalitet protivničkog kluba.
Na ovoj konferenciji za štampu evidentno je bilo odsustvo medija, jer je učestvovala samo TV Teuta, iako je organizator rekao da je redovno pozvao medije.
Trener kluba „Drita“ Ardian Nuhiu povodom očekivanja od ove utakmice rekao je da protivnika već poznajemo i da je to agresivan tim, tim koji radi kao grupa, ali u sebi postoje kvalitetni pojedinci.
Kapiten Ardian Limani izjavio je da im rezultat prvog meča ne daje samopouzdanje da razmišljaju o sledećem meču.
„Mi kao tim uvjek mislimo samo na sledeću utakmicu i ne možemo je zanemariti“, istakao je Limani.
Trener kluba Decic Edis Mulajic rekao je da se ovaj klub prvi put pojavljuje na evropskoj sceni i da ovi momci zaslužuju nagradu za ovu sezonu.
Ilir Camaj, kapiten KF Decici rekao je da je za njih poslednja utakmica bila dobra i jaka igra do trenutka kada su ostali bez jednog igrača, a zatim su se malo povukli, ali pošto je rezultat aktivan, daćemo od sebe najbolje moguće.

Ilmira Lika

  • 1

    Radio