Politikë Më shumë

VAZHDON DIALOGU

Prej tvteuta10:36, 26 Qershor 2015

NATO-ja deri në fund të vitit do të vendos nëse do ta ftojë Malin e Zi, dhe nuk do ta prolongojë vendimin deri në samitin e Varshavës në qershor të vitit të ardhshëm, ka deklaruar sekretari i përgjithshëm i Aleancës Jens Stolltenberg.

Ai e ka thënë këtë në konferencën për gazetarë në shtabin qendror të NATO-s në Bruksel. NATO-ja deri në fund të vitit do të vendosë nëse do ta ftojë. Stoltenberg ka rikujtuar se dialogu me Malin e Zi është intensiv dhe i fokusuar.

  • 1

    Radio