Kulturë Më shumë

VAZHDOJNË REGJISTIMET PËR MISS & MRS CHILDREN ULQIN 2019

Prej tvteuta12:03, 30 Mars 2019

Qendra e Kulturës Ulqin ka hapur konkursin për Miss & Mrs Children Ulqin 2019 për fëmijët deri në moshën 14 vjeç. Drejtori i Qendrës Kulturore Musa Hoxha u shpreh për Televizionin Teuta se gjërë më tani janë paraqitur 15 fëmijë ndërsa konkursi vazhdon akoma të jetë i hapur. Qellimi i këtij aktiviteti është që perms garës të argëtojmë fëmijët dhe të zbulojmë talentet e tyre në fusha të ndryshme, shtoj Hoxha. Regjistrimet vazhdojnë të jenë të hapura dhe pritet që mbrëmja e madhe të mbahet në fund të muajit prill.

  • 1

    Radio