SPORT Više

Utakmicama u Kupu ŽRK Ulcinj startuje drugi dio sezone

Prej tvteuta11:42 10 Februar 2021

Sjajnim rezultatima u prvom dijelu Druge rukometne lige Crne Gore Ženski rukometni klub „Ulcinj“ ima razloga da se nada plasmanu u prvu ligu. Predsjednik kluba Hafiz Murić je u jutarnjem programu TV Teuta kazao da su srećni zbog ostvarenih rezultata, i da  im drugo mjesto na tabeli pred početak drugog dijela sezone daje za pravo da se bore za plasman u prvu ligu.
“ Imamo sedam pobjeda i dva poraza. Utakmice su iznijele djevojke koje su iskusne u ovom sportu, to su prije svega Aldijana i Elma Dervišević, Stefana Krstović, Snežana Dragić, Amina Bicić , Ana Radović koje su značajno pomogle našim igračicama da ostvare ovakav rezultat“, kazao je Murić.
Uprava kluba je prema njegovim riječima zahvalna svakoj pomoći privrednika i sponzora, ali i svim ljudima dobre volje koji su prepoznali uspjeh ove mlade i talentovane ekipe.
Rukometašice Ulcinja ovog vikenda igraju prvu utakmicu u okviru Kupa Crne Gore sa ekipom „Zete“ u Podgorici, dok od 28. februara startuje drugi dio Druge ženske rukometne lige, sa „Mornarom“ u Baru.

  • 1

    Radio