SPORT Više

Uspješna sezona iza KK Ulcinj

Prej tvteuta14:03 15 Maj 2023

Košarkaši KK Ulcinj, pioniri i juniori predvođeni trenerom Milanom Latkovićem ostvarili su uspješnu sezonu. Oni su učestvovali u najvećem broju takmičenja u mlađim selekcijama -od  mlađih piniora, mini basket lige, juniora i Druge crnogorske lige. Trener Latković, zajedno sa kolegama Edonom Kolarijem i Goranom Ćetkovićem, ocijenio je gostujući u jutarnjem programu TV Teuta, „Novi dan“ da se od mlađih selekcija stasavaju sjajni košarkaši, te je potvrdio da je jedini klub u kome su svi igrači Ulcinjani.

„Kad smo ušli u sve ovo, počeli smo skromno, išlo je jedno po jedno takmičenje, i nekako smo sve izgurali, bilo je teškoća ali smatram da bez takmičenja treninzi nemaju svrhe“, ocijenio je Latković.

Sedamnaestogodišnji Luka Bojović ponosan je sebe i svoju ekipu, međutim, ostaje žal što nijesu uspjeli da se plasiraju u četiri najbolje ekipe.

„Jedna od najnteresantnijih utakmica koje smo igrali bila je u Bijelom Polju protiv ekipe „Centra“,  izgubili smo utakmicu, ali je bila jako interesantna utakmica, sa produžecima… Najdraža pobjeda mi je protiv „Sutjeske“ u Ulcinju,ali i protiv ekipe „Mornara“, kazao je Luka.

Klub očekuje radno ljeto, u planu je organizovanje i učešće na nekoliko turnira, dok će se tokom cijelog ljeta vrijedno pripremati za novu sezonu.

  • 1

    Radio