Rajoni/Bota Më shumë

Ushtarët e Malit të Zi pjesë e KFOR-it në Kosovë

Prej tvteuta09:36, 3 Shkurt 2018

Trupat e ushtrisë malazeze do të përfshihen në dy misione të ruajtjes së paqes, në Kosovë dhe Afganistan. Këshilli i Mbrojtjes dhe Sigurisë i Malit të Zi ka dhënë dje propozime për dërgimin e 40 anëtarëve të ushtrisë së Malit të Zi në misionin ndërkombëtar në Afganistan dhe dy zyrtarë të stafit në misionin e KFOR-it në Kosovë. Një raport mbi pjesëmarrjen e pjesëtarëve të ushtrisë së Malit të Zi në stërvitjet ndërkombëtare u miratua në vitin 2017.

  • 1

    Radio