Sociale Më shumë

Urimi i kryetarit

Prej tvteuta15:14, 3 Prill 2015

Kryetari i Komunës së Ulqinit  Z. Fatmir Gjeka  ka  uruar besimtarët  katolik  me rastiin e Festës së Pashkëve  në  mesazh  ndër të  tjera  thuhet

,,Në emër të  Komunës së Ulqinit  dhe në emrin  tim  ju  uroj Festën e Pashkëve.

Dëshiroj, që në  familjet   tuaja  të ketë  më shumë lumturi, harmoni  begati dhe  mirësi.

Ulqini,  ka qenë dhe do të mbetet  vend  i tolerancës  fetare  i rrespektimit   të ndërsjelltë  për të  gjithe  qytetarët e tij , pa dallim  etnie, kulure  dhe religjioni,,.

Gëzuar,

Kryetari Gjeka   telegram urimi i ka  dërguar dhe  Arqipeshkvit  të Tivarit  Imzot Zef  Gashit.

  • 1

    Radio