Opinion Më shumë

Urimi i deputetit Nimanbegu me rastin e Kurban Bajramit

Prej tvteuta17:12, 30 Korrik 2020

I nderuari Reis Rifat ef. Fejziq

me rastin e festës së madhe të Kurban Bajramit Ju përcjell dëshirat më të përzemërta Juve personalisht, familjes suaj të nderuar, Bashkësisë islame në Mal të Zi dhe të gjithë besimtarëve islamë.

Flijimi në këto ditë të sfidave të mëdha dhe shpresës për të mirën, për mirëqenien e të gjithëve, si simbolikë e Festës së madhërishme e Kurban Bajramit le të jetë udhë rrëfim për të gjithë ne, për veprat e mira në dobi të njeriut dhe për hirin e Zotit.

 

Me respekt,

Genci Nimanbegu,

Nënkryetar i Kuvendit të Malit të Zi,

deputet i koalicionit “Shqiptarët të vendosur”

 

 

 

  • 1

    Radio