Sociale Më shumë

Urime Fitër Bajramin

Prej tvteuta10:47, 17 Korrik 2015

Besimtaret islam sot festojne festen e madhe te fiter bajramit, me kete rast Televizioni Teuta i uron të gjithë besimtarët mysliman. Bajrami është një festë hyjnore për të gjithë ne, për të trokitur në porten e mëshirës së pafundme te të gjithë mëshirshmit. Prandaj lë të shërbejë kjo festepër faljen e mekateve, për pranimin e lutjeve dhe adhurimeve, për maturimin e zemrave, për fisnikërimin e ndjenjave dhe përkushtimin ndaj fitimit të kënaqësisë së Krijuesit të gjithësisë, dhe njeherë ju urojmë nga zemra këtë rit me rëndësi të madhe, këtë festë e cila prej shekujsh lartëson shpirtrat e miliona besimtarëve në mbarë botën

  • 1

    Radio