SliderMN Više

URA i zvanično stala uz Milatovića: „Kraj je Milovog režima“

Prej tvteuta11:49 21 Mart 2023

Glavni odbor Građanskog pokreta URA podržao je Jakova Milatovića u drugom krugu predsjedničkih izbora zakazanim za 2. april.

Iz URA su pozvali sve njihove i članove i simpatizere da glasaju za Milatovića.

“ Pobjeda Jakova Milatovića će označiti definitivni kraj vladavine Đukanovićevog režima u Crnoj Gori koji traje više od 30 godina. Time će u potpunosti biti ostvaren jedan od njihovih programskih ciljeva proklamovan prilikom osnivanja“, piše u saopštenju pokreta na čelu sa Dritanom Abazovićem.

Iz URA poručuju da Milatoviću i njegovom izbornom štabu stoje na raspolaganju u logističkom i svakom drugom smislu kako bi pobjeda nad Đukanovićem bila što ubjedljivija.

„Sve ono za šta smo se kao partija zalagali, da gradimo moderno društvo, sada se u Crnoj Gori dešava. Fokus više nije na prošlosti nego na progresu i to je ogromna satisfakcija. Uspjeli smo da sa partnerima potpuno pokažemo besmislenim diskurs koji je protežirala DPS i tako opstajala na vlasti. Sve priče o podjelama, mržnji, netrpeljivosti koje i dalje forsiraju iz Đukanovićevog tabora padaju u vodu i ruše se kao kula od karata. Vrijeme je za novu modernu Crnu Goru, prvu narednu članicu Evropske unije a URA će na tom putu nastaviti da daje svoj doprinos“, zaključuje se u saopštenju ovog pokreta.

  • 1

    Radio