Sociale Më shumë

Univerziteti “Hasan Prishtina” publikon kuotat për regjistrimin e studentëve

Prej tvteuta17:23, 5 Korrik 2019

Universiteti i Prishtinës “Hasan Prishtina“, ka shpallur konkursin  për pranimin e studentëve në studimet themelore – bachelor, për vitin akademik 2019/2020. Për të gjithë të interesuarit, paraqitja e dokumentacionit fillon nga data 05.07.2019 deri më datën 12.07.2019, ndërsa provimi pranues do të mbahet më datë 15-17.07.2019 pranë fakultetit përkatës sipas orarit të caktuar. Për informacione më të hollësishme në lidhje me mënyrën e aplikimit, orarin e provimit pranues, dokumentacionin që duhet dorëzuar dhe për kuotat e parapara për kandidatët nga Mali i Zi, mund të informoheni në udhëzimet e detajuara në portalin e Këshillit Kombëtar të Shqiptarëve në Mal të Zi ose portalin e vetë univerzitetit.

  • 1

    Radio