Sociale Më shumë

Ulqini nikoqir i Simpoziumit të X ndërkombëtar të komunikacionit

Prej tvteuta10:08, 2 Tetor 2019

Prej ditës së enjte Ulqini do të jetë nikoqir i Simpoziumit të X ndërkombëtar të komunikacionit me titullin “Interdisiplinimi dhe logjistika e komunikacionit”, i cili do të zgjasë tre ditë dhe në të cilin do të marrin pjesë profesionistë të komunikacionit nga vendet e rajonit. Hapja solemne do të bëhet të enjeten në ora 9.00 në hotelin “Mediteran”.  Ky simpozium organizohet nga Shkolla e mesme profesionale “Ivan Uskokoviq” nga Podgorica, kurse koordinator është Jozo Briskoviq nga Shoqata për siguri në komunikacion.

  • 1

    Radio