SPORT Više

Ulcinjski privrednici i kompanije podržali Fudbalski klub Otrant – Olympic

Prej tvteuta13:43 13 Avgust 2016

Na donatorskoj večeri za FK Otrant Olympic, organizovanoj od strane opštine Ulcinj, prikupljeno je 42.500 eura od kojih 5.500 eura je prikupljeno od ulaznica. Predsjednik opštine Ulcinj Nazif Cungu se zahvalio svim donatorima i dodao da je ovo donatorsko veče dokazalo da za sport u Ulcinju ima nade, i obećao da će opština učiniti sve što je u njenoj moći da sportskim klubovima obezbjedi kvalitetne uslove za rad.

Zlatni sponzor kluba u narednom periodu biće kompanije M-tel (10.000 euro), srebrni spozori biće kompanije Cungu & Co. i HTP Ulcinjska rivijera (po 5000 euro) i bronzani sponzor biće hotel Blue Moon (3000 euro). Prijetlji kluba (1000 euro) su: Kompanija Kurti, Mit Liçina iz Luksemburga, Procaffe, TrioPro, Jakup Fici, plaža Miami, EuroMix, Brisku Construction, Agris, Llolla Company, Millenium, porodica Đurović i Ljoro Nrekiq.

Medijski sponzor kluba biće TV Teuta.

Donatorima su se zahvalili i mnogi veterani fudbala iz Ulcinja kao i fudbaleri FK Otrant – Olympic.

**Za one koji su još uvijek zaiteresovani da finansijski doprinesu klubu donacije i sponzorstva su još uvijek otvorena za zainteresovane i uplate se mogu izvršiti na žiro račun kluba u CKB 510-87840-69.

  • 1

    Radio