AKTUELNO Više

Ulcinjska policija podnijela krivične prijave protiv šest osoba

Prej tvteuta12:19 9 Mart 2022

Pripadnici policije u Ulcinju su protiv pet osoba podnijeli krivične prijave za pet krivičnih djela protivpravno zauzimanje zemljišta, dok će jedna osoba krivično odgovarati za krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Osnovnom državnom tužilaštvu u Ulicinju policija je podnijela krivične prijave protiv L.B. (30), G.P. (41), N.V. (51), S.V. (49) i D.V. (41), svi iz Ulcinja, zbog sumnje da su izvršili pet krivičnih djela protivpravno zauzimanje zemljišta.

Ova lica su kako se sumnja, u periodu od 2010. do 2019. godine, zauzimala zemljište na lijevoj obali Ade Bojane, odnosno u zoni Morskog dobra, i na tim zemljištima izgrađivali objekte bez odobrenja nadležnog državnog organa.

Nadalje, ulcinjska policija je podnijela krivičnu prijavu protiv E.I. (16) iz Ulcinja zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovalšćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

E.I. je, prilikom kontrole od strane službenika policije, odbacio pakovanje sa sadržajem marihuane, koju je prethodno kupio od nepoznatog lica. Pronađeno je oko 30 grama marihune.

  • 1

    Radio