AKTUELNO Više

Ulcinj: Uhapšena jedna osoba

Prej tvteuta11:47 25 Avgust 2022

Postupajući po operativnoj informaciji ulcinjska policija je na parking prostoru u blizini jedne plaže kontrolisala N.K. (29) iz Podgorice.
Ovo lice je u momentu kontrole od sebe odbacio jedno pvc pakovanje, nakon čega je pokušao da se udalji sa lica mjesta, međutim policijski službenici su ga sustigli i lišili slobode.

Utvrđeno je da se u pvc pakovanju nalazilo 48 komada tableta opojne droge ekstazi, dok je, kod ovog lica još pronađeno i manje pvc pakovanje sa sadržajem opojne droge kokain.
Upoznat je tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji se izjasnio da se u radnjama N.K. stiču elementi krivičnog djela neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga i on je uz krivičnu prijavu priveden postupajućem tužiocu na dalju nadležnost.

Takođe, ulcinjska policija je na osnovu operativnih saznanja na jednoj plaži kontrolisala F.D. (16) iz Podgorice. Kod njega je pronađeno devet manjih pvc pakovanja sa sadržajem opojne droge marihuana ukupne težine 10,5 grama.
Nadležni tužilac se izjasnio da u radnjama ovog maloljetnog lica nema elemenata krivičnog djela koje se goni po službenoj dužnosti, te je protiv F.D. podnijeta prekršajna prijava u redovnom postupku.

  • 1

    Radio