SliderMN Više

Ulcinj: Rožajac uhapšen zbog pokušaja ubistva muškarca sa Kosova

Prej tvteuta14:46 7 Jul 2022

Ulcinjska policja uhapsila je Rožajca Amela Dautovića ubog ubistva u pokušaju.

„Službenici Uprave policije su lišili slobode A.D. (23) iz Rožaja za kojim je bila raspisana lokalna potraga zbog sumnje da je 10. juna 2022. godine izvršio krivično djelo ubistvo u pokušaju na štetu A.B. iz Kosova. Njemu se na teret stavlja i krivično djelo nasilničko ponašanje koje je izvršio dan ranije na štetu B.Z. iz Kosova“,navode iz Uprave policije.

„A.D. je juče lišen slobode u naselju Donji Štoj i on je priveden državnom tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici zbog sumnje da je izvršio navedena krivična djela.“

„On se, kako se sumnja, 10. juna 2022. godine oko 19.00 časova, nakon kraćeg verbalnog konflikta, fizički  sukobio sa oštećenim A.B. kojom prilikom mu je upotrebom noža nanio povrede u predjelu grudnog koša. A.B. je tada zadobio teške povede opasne po život“ dodaju iz policije.

Kako navode, nakon počinjenog djela on i maloljetni J.L. (16) su se udaljili sa lica mjesta.

„Sumnja se da je A.D., 9. juna, dok je bio u društvu sa maloljetnim J.L. i nekoliko lica srednje starosne dobi, fizički napao oštećenog B.Z. zadajući mu više udaraca po glavi i tijelu. A.D. i J.L. su oštećenom zadavali udarce dok nije izgubio svijest.   Podsjećamo da je J.L. u prethodnom periodu procesuiran zbog dva krivična djela, ugrožavanje sigurnosti opasnim oruđem pri tuči i svađi i nasilničko ponašanje“, navode iz UP, a prenosi „Dan“.

  • 1

    Radio