SliderMN Više

Ulcinj: Pronađen kilogram marihuane, uhapšen Podgoričanin

Prej tvteuta09:20 19 Jul 2023

Ulcinjska policija tokom pretresa kamp prikolice pronašla je pakovanje sa sadržajem biljne materije zelene boje ukupne mase 1,3 grama, za koju se sumnja da je opojna droga marihuana, saopštili su iz Uprave policije. Kako navode, M.R. koji je koristio vozilo koje je pretreseno, uhapšen je zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

„Policijski službenici Regionalnog centra bezbjednosti „Jug“, Odjeljenja bezbjednosti Ulcinj su juče postupajući naredbi Višeg suda u Podgorici izvršili pretres kamp prikolice i vozila koje koristi M.R. (46) iz Podgorice sa boravkom u Ulcinju. Tom prilikom je kod ovog lica pronađeno sedam manjih pakovanja biljne materije zelene boje za koju se sumnja da je opojna droga marihuana ukupne mase 1,3 grama. Nadalje, uz angažovanje službenog psa za detekciju narkotika, pronađeno je jedno pakovanje sa sadržajem biljne materije zelene boje za koju se sumnja da je opojna droga marihuana“, navodi se u saopštenju Uprave policije.

zaplijenjena droga

Kako ističu, od M.R. su prikupljena obavještenja na zapisnik kojom prilikom je ovo lice istaklo da je pomenutu opojnu drogu kupio od njemu nepoznatog lica 14. jula za iznos od 500 eura.

„Sa događajem je upoznat nadležni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici po čijem je nalogu M.R. sinoć lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga“, zaključuje se u saopštenju.

  • 1

    Radio