AKTUELNO Više

Ulcinj: Pronađena ručna bomba u vozilu, policija blokirala prilaze OB

Prej tvteuta20:30 6 Septembar 2022

Prema informacijama do kojih je došla naša redakcija, u jednom putničkom vozilu u Ulcinju pronađena je ručna bomba sakrivena u vozilu.

Kako saznajemo, za sada nema opasnosti od njenog aktiviranja, ali se iz bezbjednosnih razloga čeka stručna ekipa koja će deaktivirati bombu.

Iz Uprave policije navode da su Službenici Regionalog centra bezbjednosti „Jug“ u Ulcinju, preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti, kod jedne osobe pronašli ručnu bombu, u utorak 06.09.2022.godine oko 18.10 časova policija je zaustavila vozilo marke „Smart“ bez registarskih oznaka kojim je upravljao  ulcinjanin. Prilikom kontrole u vozilu je ispod sjedišta suvozača pronađena ručna bomba koja je bila umotana u platno.

Pripadnici policije su o događaju obavijestili nadležnog tužioca u Osnovnom državnom tužilaštvu u Ulcinju koji je naložio da se osumnjiceni  liši slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih naprava. Nakon saslusanja u Osnovnom drzavnom tuzilastvu u Ulcinj, osumnjiceni je pusten na slobodu.

  • 1

    Radio