Uncategorized Više

TO Ulcinj na sajmu turizma u Budimpešti

Prej tvteuta17:53 26 Februar 2015

Na 38. Međunarodnom sajmu turizma „UTAZAS“, koji se od 26.februara do 01. marta održava u Budimpešti, učestvuje i Turistička Organizacija Ulcinj. Na zajedničkom štandu nastupaju lokalne turističke organizacije  Tivta, Kotora, Budve , Bara i NTO na kojem se predstavlja turistička ponuda pomenutih gradova, a i cjelokupna ponuda Crne Gore kao turističke destinacije.

Zajedničko predstavljanje turističkih organizacija Ulcinja, Tivta, Kotora,   Budve i Bara podržao je veliki broj privrednika,kako učešćem sa svojim promotivnim materijalom,tako i ličnim prisustvom. Od privrednika na našem štandu, prisustvuju predstavnici hotela Riva, agencije Dulcinea I In Montenegro iz Ulcinja.

Već prvog dana sajma održani su brojni poslovni susreti sa predstavnicima mnogih turističkih agencija i turističkih operatora, a posjetiocima je pouđen raznovrsni propagadni materijal kao što su catalog privatnog I hotelskog smještaja, katalog o Ulcinju, mape Starog grada I Ulcinjske Rivijere, razglednice, flajeri kao I propagandni materijal naših hotelijera I privrednika.  Do kraja sajma se očekuje kontinuirano dobra posjećenost i uspostavljanje kontakata i saradnje.
Na 36. Međunarodnom sajmu turizma u Budimpešti učestvuje 500 izlagača iz 30 zemalja svijeta, što potvrđuje činjenicu da ovaj sajam prati renomirane sajmove turizma u regionu.

 

Turisti iz Mađarske koji su boravili u Ulcinju tokom 2014.godine su ostvarili 4.018 noćenja.

Stručna služba TO ULCINJ

  • 1

    Radio