Sociale Më shumë

UDSH: Urim për festën e Flamurit, 28 Nëntorin

Prej tvteuta09:10, 28 Nëntor 2015

                                                                 Kumtesë për opinion

 

 

Unioni Demokratik i Shqiptarëve iu uron festën e madhe gjithëkombëtare ,,Ditën e Flamurit” të gjithë shqiptareve kudo që janë.

 

Ne shqiptarët na bashkon gjithçka dhe nuk na ndan asgjë. Na bashkon gjaku, gjuha, flamuri dhe identiteti i njëjtë, na bashkon historia dhe vlerat kombëtare.

 Kjo ditë krenarie, le të na gjejë të bashkuar dhe le të frymëzohemi të gjithë për të punuar edhe më shumë për një të ardhme edhe më të mirë të popullit tonë.

Të gjithë popullit shqiptar në mbarë Botën i urojmë  festën e 28 Nëntorit ditës së shpalljes së Pavarësisë së Shqipërisë , gjegjësisht ditën e Flamurit.

 

              Zoti e bekoftë  Flamurin dhe shqiptaret kudo që janë !

 

 

 

 

 

    Shërbimi informativ të UDSH-së

                                                                      

  • 1

    Radio