Aktuale Më shumë

UDSH: PËRKRAHJE PËR BANUESIT E QYTETIT TË VJETËR – KALAS

Prej tvteuta22:16, 9 Gusht 2022

PËRKRAHJE PËR BANUESIT E QYTETIT TË VJETËR – KALA

Ato cka shohim sot në Kalane e vjetër mund të krahasohet me luften në Ukrajine.
Të mbetesh në mes të sezonit turistik pa ndriçim dhe ujë eshte e pafalshme. Që turistët te improvizojne me drita(nga celularët e tyre) që të ecin rrugeve te Kalase mund te krahasohet me ato që po përjetojnë njerëzit ne Ukrajine. Një monument I cili eshte zemra e Ulqinit, një perle që e vizitojne dhe për te cilen vijnë me mijëra turista të lihet pa mëshirë nga po ato të njëjtit te cilët vajtuan për sezonin turistik eshte cinike.
Habit fakti që edhe ato të cilët jetojnë aty dhe që në fushatë nuk kanë heshtur duke u mburr me Kalane shekullore kësaj rradhe nuk I ndihet zeri për këtë padrejtesi qe po i bëhet banorëve të kalasë.

Por me sa duket interesi primar janë postet.

Me këte rast i bëjme apel pushtetit lokal që të reagoni, ti mobilizoni te gjitha institucionet dhe personelin e tyre në shpetimin e asaj cka ka mbet. Tia kthejme këtij monumenti at shkëlqim që e meriton!

  • 1

    Radio