Sociale Më shumë

UDHETARET TRANSPORTOHEN NE SHQIPERI( VIDEO NGA SPITALI)

Prej tvteuta23:56, 27 Dhjetor 2014

Aksidenti  ne aksin e vjeter rrugor Tivar – Ulqin – Shkoder kur nje autobus rreshqiti nga rruga,  mori jeten e nje gruaje 30 vjecare, ndersa 31 pasagjeret e tjere qe u lenduan ndodhen jashta rrezikut per jeten. Fillimisht ata u vendosen  ne spitalin e Tivarit, vetem nje rast me urgjent i nje vajze me demtime me te renda eshte derguar per sipitalin e Podgorices por edhe ajo per fat te mire eshte jashta rrezikut per jete. Ne autobus  ishin rreth  57 pasagjer, te cilet udhetonin nga Dubrovniku per ne Shqiperi.Pasagjeret per ngjarjen flasin te tronditur, demtimet jane nga te shtypurat  dhe lendimet tjera me te lehta, por me se shumti eshte  nje tronditje psiqike. Aksidenti mblodhi rreth vetes autoritete te larta te Malit te Zi  dhe Shqiperise. Me gjeresisht shikoni video incizimin.

  • 1

    Radio