AKTUELNO Više

U Ulcinju uhapšene dvije osobe zbog posjedovanja manjih količina opojnih droga

Prej tvteuta16:21 24 Maj 2022

Policija je u Ulcinju, sprovodeći pojačane kontrole u cilju suzbijanja tzv. ulične prodaje narkotika, pronašla manja pakovanja opojnih droga i podnijela prekršajne prijave protiv pet osoba.

Kontrolisan je Đ.B. (26) iz Budve kod kojeg je pronađeno 6,8 grama opojne droge marihuana i manje pakovanje opojne droge kokain ukupne težine 2,3 grama. Obaviješten je tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji će se naknadno izjasniti o eventualnoj kvalifikaciji djela.

Slobode je lišen E.F. (20) kod kojeg je pronađeno 8,4 grama opojne droge amfetamin. On je uz zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka zbog prekršaja iz Zakona o sprečavanju zloupotrebe droga, priveden sudiji za prekršaje na dalju nadležnost.

Takođe, zbog prekršaja iz Zakona o sprečavanju zloupotrebe opojnih droga, slobode je lišen E.K. (28) iz Republike Albanije kod kojeg je pronađena opojna droga amfetamin.

Osim toga, kontrolisani su i D.J. (22), N.P. (35) i N.E. (39). Kod njih je pronađena manja količina opojnih droga marihuana i kokain, te su protiv njih podnijete prekršajne prijave u redovnom postupku.

TIM ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU

  • 1

    Radio