TURIZAM @sr Više

U Ulcinju će od 30.decembra nizom programa biti obilježen početak Nove Godine

Prej tvteuta16:21 13 Decembar 2017

U Ulcinju će od 30.decembra nizom programa biti obilježen početak Nove Godine, manifestacijom ZIMSKI KUTAK 2018.

Manifestacija će početi 30.decembra  raznim aktivnostima za djecu i Novogodišnjim bazarom, gdje će nastupati sva djeca iz predškolskih ustanova ali i Osnovnih škola. Na šetalištu gdje će biti postavljen veliki Deda Mraz, sva djeca će moći da naprave lijepe fotografije i dobiti razne poklone. Takođe, u večernjim satima planira se nastup Battle of the DJ-s, kojom ćemo otvoriti trodnevnu organizaciju dočeka Nove godine.

Centralni događaj če biti doček  2018.godine, kada će na šetalištu na Maloj plaži nastupati grupa Fisniket sa Kosova i Trio Gušt iz Hrvatske. Čitav događaj u ponoć će upotpuniti i vatromet.

Da bi se nastavilo u prazničnoj atmosferi i narednog dana i noći, manifestacija se nastavlja nastupom grupe NRG Band i Indira & Forza Colonia iz Hrvatske, koja u Ulcinju nastupa po drugi put.

Moramo napomenuti da  će od 23.decembra biti otvoreno Šetalište otvorenog srca, jer će postavka drvenih kućica činiti centralni praznični kutak gdje će se prodavati suveniri, topli napici, slatkiši, razna pića ….Svi građani ali i posjetioci će moći da osjete duh Božićnih i Novogodišnjih praznika i uživati u cijeloj organizaciji sa društvom i porodicama.

Turistička Organizacija Ulcinj vas poziva da poslednje dane ovog prazničnog mjeseca provedemo svi zajedno, uz želju da nam naredna godina donosi više zdravlja i blagostanja za sve nas.

Pokrovitelji manifestacije ZIMSKI KUTAK osim Turističke Organizacije je i Opština Ulcinj i Centar za Kulturu ali i privrednici naseg grada.

Stručna služba TO Ulcinj

 

  • 1

    Radio