SliderMN Više

U toku IX Medical godišnja konferencija : „Aktuelnosti u zdravstvu, medicini i farmaciji“

Prej tvteuta10:22 24 Jun 2022

U organizaciji magazina Medical CG, sinoć je u ambijentu hotelskog kompleksa „Azul Beach Montenegro“ u Ulcinju svečano otvorena IX Medical godišnja konferencija, pod nazivom „Aktuelnosti u zdravstvu, medicini i farmaciji“. Konferencija koja će trajati četiri dana, okupiće značajan broj ljekara, medicinskih stručnjaka i predstavnika zdravstvenih ustanova iz Crne Gore.

sa otvaranja konferencije

U uvodnom obraćanju, izvršna direktorica časopisa Medical CG, Slavica Pantelić, kazala je da se na ovim konferencijama Medical-a već deceniju okuplja stručna javnost različitih profila. Predsjednica Ljekarske komore dr Žanka Cerović kazala je da su zdravstveni izazovi, sa kojima se ne suočava samo naše društvo, pokazali kao nikada do sada koliki značaj u sistemu ima svaki ljekar u sistemu zdravstvene zaštite kao i na veliki deficit doktora medicine u skoro svim specijalističkim i subspecijalističkim oblastima.

Više detalja sa otvaranja ove konferencije pogledajte u večerašnjem izdanju emisije „Hronika Ulcinja“, od 20 sati i 30 minuta.

  • 1

    Radio