Sociale Më shumë

U siguruan reth 300 pallto për “shokun-shoqen ” në Sh.F. “Marshall Tito “

Prej tvteuta15:31, 16 Dhjetor 2020

2020-ta ishte ndyshe , duke na detyruar kështu edhe ta jetojmë ndryshe dhe të përshtatemi me këtë stil të ri jetese . Nisur nga e gjithë kjo , edhe arrdhjen e vitit të ri apo përcjelljen e vitit që po lëmë pas , na duhet ta shënojmë në një mënyrë tjetër… Një traditë të cilën për disa vite me radhë e ka ndjekur Sh.f ” Marshall Tito ” cdo fundvit , është organizimi i aktiviteteve të ndryshme me karakter humanitarë , duke iu dalë në ndihmë në këtë mënyrë nxënësve të kësaj shkolle të cilët kanë më së shumti nevojë .
Në pamundësi që të vazhdohet tradita e viteve tê kaluara , këtë vit është ndërmarrë aksioni ” Një palllto për shokun-shoqen ” i cili edhe krahas situatës së pazakontë me pandeminë rezultoi më se i suksehshem , ku u be i mundur grumbullmimi i reth 300 palltove te reja per femijet ne nevoje qe ndjekin mesimin prane ketij institucioni . Drejtori Arben Llunji per TvTeuta u shpreh me se i kenaqur me ecurine e kesaj nisme.  Koordinatorja e ketij projekti , Ardita Kovaci , tregoi per TvTeuta qe kane vendosur qe ta ndermarrin kete nisme me qellim qe sadopak nxenesit e kesaj shkolle ta ndiejne shpirtin festiv gjate ketij fundviti  , sidomos ata te cilet kane me shumti nevoje per perkrahje.
Pasi qe kjo nisme pati nje sukses tejet te madh , eshte menduar qe pjesa e ngelur e donacioneve t`i dhurohet ndonje shoqate humanitare.
Drejtori Arben Llunji , shprehet falenderues ndaj të gjithë prindërve dhe nxënësve të kësaj shkolle të cilet u bashkuan dhe dhuruan nga ” NJE PALLTO PER SHOKUN-SHOQEN ” e tyre.

  • 1

    Radio