SPORT Više

U „Otrantu“ zadovoljni završetkom sezone, Redža: „Sjutra počinje Dinamov kamp, vraća nam se i Muharemović“

Prej tvteuta14:12 24 Jun 2023

Iako je krenula turbulentno, pogotovo u drugom dijelu Druge crnogorske lige, fudbaleri ali i sam klub „Otrant Olimpik“ uspio je da se iščupa iz teške situacije u kojoj  se našao, i time se spasio od  padanja u treću crnogorsku fudbalsku ligu. Predsjednik FK „Otrant Olimpik“ Skender Redža, gostujući u jutarnjem programu „Novi dan“, kazao je da su zadovoljni postignutim na kraju sezone, te je potvrdio da se dolaskom istaknutog crnogorskog trenera Dejana Vukićevića, „ispeglao“ niz nedostaka.

Kamp NK „Dinamo“ sjutra dolazi po prvi put Ulcinju, a više od 40 djece iz Ulcinja imaće mogućnost da budu dio jednog od najuglednijih fubalskih kampova za djecu. Kamp počinje u nedjelju, u 19 časova na stadionu na Velikoj plaži.

„Cilj je da se ta djeca vide, dolazi pet trenera iz „Dinamove“ akademije, i koji su uspješni, prije svega to su prvaci Hrvatske, i to je jedna sjajna afirmacija za mlade. To je velika stvar i veliki događaj, očekujemo veliki broj gostiju“, kazao je Redža.

On je, kao predsjednik kluba zadovoljan učinjenim i zahvalio se posebno navijačima koji su uvijek bili uz njih.

„Moramo biti zadovoljni, jer klub ima velike obaveze, tu su brojni ljudi koji rade, nemamo sportski centar, mi moramo da održavamo teren, svaku stvar koju radimo – radimo sami. Zahvaljujem se posebno „Ulcinjskoj rivijeri“ koja nam je ustupila teren besplatno, „Karismi“ u kojoj su naši igrači boravili dugi period, ali i svim drugim sponzorima, prijateljima iz Ulcinja i šire koji su nam pomogli“, dodaje Redža.

Predsjednik „Otranta“ je potvrdio  da će sačuvati oko 80% sadašnje ekipe, nastaviće saradnju sa trenerom Vukićevićem, a za TV Teuta je potvrdio i povratak ulcinjskog fudbalera Halila Muharemovića iz „Iskre“.

„Svima su uvijek otvorena vrata, mi smo Halilu rekli da je kao u svojoj kući i biće to veliko pojačanje“, zaključio je Redža.

Poslušajte u intervjuu ispod i šta je Redža kazao o finansijama kluba, ali i planovima za novu sezonu.

  • 1

    Radio