Sociale Më shumë

U mbajt promovimi i librit të autorit Hajrullah Hajdari

Prej tvteuta11:56, 27 Dhjetor 2016

Mbrëmë në ambientët e Bibliotekës së qytetit u mbajt promovimi i librit Shqiptarët në Mal të Zi nga Kongresi i Berlinit deri më 1941”, i autorit Hajrullah Hajdari. Në promovim, në mes të një numri të madh të të pranishmëve, folën dr. Nail Draga, i cili ishte edhe redaktor i librit, udhëheqësja e Bibliotekës Ardita Rama, si dhe vetë autori.

Ai i falenderoi të pranishmit për pjesmarrjen masive, si dhe ato të cilët bënë të mundur  realizimin e këtij libri, shoqatën e artistëve dhe intelektualve Art Club, Fondin për realizmin e të drejtave të popujve pakicë , Bibliotekën, dhe të gjithë ato që dhanë kontribut në botimin e këtij libri.

  • 1

    Radio