Kulturë Më shumë

U mbajt mbremja e pare e organizimit “Kuvendimi te Gazi”

Prej tvteuta20:51, 26 Janar 2019

Me daten 26 janar  ne galerine private te Gazmend Citakut u mbajt mbemja e pare e organizimit kulturor e titulluar “Kuvendimi te Gazi” ne te cilen moren pjese  persona te fushave te ndryshme. Tema e mbremjes ishin Legjendat dhe gojedhenat, ne mes te historise faktike dhe asaj imagjinare te trasheguar me shekuj. Ne kete mbremje u degjuan legjenda nga treva te ndryshme shqiptare te cilat me gjate u komentuan nga te pranishmit. Organizatori, Gazmend Citaku per Tv Teuta pas perfundimit te mbremjes u shpreh i kenaqur me vijueshmerine e “Kuvednimit te Gazi” duke paralajmeruar qe ky aktivitet gjate 5 muajve te ardhshem do te mbahet cdo te shtunen e fundit te muajit.

  • 1

    Radio