Kulturë Më shumë

U MBAJT KONFERENCA MBI PERFAQESIMIN E PAKICES SHQIPTARE

Prej tvteuta15:03, 28 Mars 2019

 Sot në Pallatin Venecia në Kala u mbajt konferenca “Përfaqësimi i pakicës shqiptare në organet e administratës – gjendja aktuale dhe sfidat”. Ne hapje te Konferences fjalen e rastit e mbajten kryetari i komunes se Ulqinit Loro Nrekiq, ministri per te drejtat e njeriut dhe te pakicave Mehmed Zenka dhe Drejtori i Forumit per maredhenje etnike nga Beogradi, Dushan Janjiq. Me pas u mbajten edhe panelet me perfaqesues te strukturave te ndryshme lokale dhe shteterore.

  • 1

    Radio