Politikë Më shumë

U mbajt kokteji tradicional i fundvitit

Prej tvteuta09:10, 22 Dhjetor 2018

Sot në ambientet e hotelit “Mediteran”, Komuna e Ulqinit organizoi koktejin tradicional të fundvitit. Në koktej ishin të pranishëm punonjës të administratës publike, politika , njerëz ë artit dhe kulturës, por edhe nxënsë të shkollave fillore dhe të mesme. Kryetari i Komunës, Loro Nrekiq, në fjalën e tij përshëndetëse numëroi arritje që pushteti lokal ka realizuar gjatë vitit aktual, por dhe sfidat dhe planet për vitin e ardhshëm. Më pas për personazhet më të dalluar në kolektivët e Ulqinit u shpërndanë mirënjohje, si dhe lëvdata për nxënësit më të mirë në shkollat e qytetit.

  • 1

    Radio