Kulturë Më shumë

U mbajt ekspozita “Thesaret e trashëgimisë kulturore shqiptare”

Prej tvteuta10:12, 11 Dhjetor 2017

Mbëmë në Galerinë e Arteve në Shtëpinë e Kultures u mbajt ekspozita “Thesaret e trashëgimisë kulturore shqiptare”

Kordinatorja e projektit Allma Sulejmanoviq tha se qëllimi i ekspozitës eshtë që të  mbajë të hapur dritaren e memories kolektive duke ftuar vizitoret jo vetëm të prekin nga afër,por të reflektojnë ,e pse jo të frymëzohen mbi pasurinë e trashigimisë kulturore.

Ekspozita ka zgjuar interesimin e dashamirësëve të artit dhe cultures duke tejkaluar pritshmërinë e vizitueshmërisë, u shpreh Valona Cakuli e cila njëherit ka pas rolin e fotoreportrerit dhe realizimin e videoklipit që u shfaq  në këtë mbrëmje.

Ndërkaq Leonora Basha është optimiste se videoklipi do të jetë edhe një begati për ofertën turistike.

Për të pranishmit u shtrua një koktei I begatë rasti me gatime tradicionale

  • 1

    Radio