TURIZAM @sr Više

U Karisminom kompleksu boravi oko 150 gostiju

Prej tvteuta18:38 13 Jul 2020

Hotelski kompleks Holiday Village Montenegro je uprkos kašnjenju turističke sezone, 10. jula otvorio vrata za goste koji su se odlučili ljetovati u Ulcinju.  Ove godine struktura gostiju je nešto drugačija u odnosu na ranije godine, te u Karismi trenutno borave uglavnom domaći gosti ali i gosti sa istočno-evropskog tržišta. Krajem jula  najavljen je dolazak grupa gostiju i sa zapadnog tržišta, dok u ovom hotelu trenutno boravi i značajan broj domaćih gostiju.

„Zbog cijele situacije sa koronavirusom hotelijeri i ugostitelji su bili prvi na udaru, tako da smo nažalost bili primorani da odložimo otvaranje hotela. Sa radom smo zvanično počeli 10. jula, i kada govorimo o profilu gostiju možemo reći da su trenutno najzastupljeniji gosti sa područja Istočne Evrope, dok krajem mjeseca očekujemo grupe gostiju sa zapadnog tržišta. Ove godine, više nego ikad imamo domaćih gostiju, za koje važe i posebni popusti koje nudimo i u okviru kampanje „Ljetuj doma“ „, kazala je Aleksandra Joković, regionalna menadžerka prodaje.

U periodu državnih  praznika u ovom kompleksu aktuelni su posebni popusti, dok će snižene cijene smještaja važiti i u narednom periodu. Već u prvim danima otvaranja, u ovom kompleksu boravi oko 150 gostiju. 

  • 1

    Radio