POLITIKA Više

U BUDVI OTVOREN SAJAM NAMJESTAJA

Prej tvteuta13:10 7 April 2016

U Budvi je zvanično otvoren Jadranski sajam koji će trajati do 10.aprila. Ovogodišnji, jubilarni 40.ti sajam namještaja, opreme za domaćintsva, poslovne prostore i unutrašnju dekoraciju i deseti po redu sajam umjetnina ART EXPO okupio je čak 85 izlagača iz ukupno 12 zemalja.

Raspoređeni u 5 sajamskih hala izlagači će predstavljati svoje sopstvene proizvodne programe i programe distribucije, a  organizatori se posebno raduju novim izlagačima, koji čine 35 % od ukupnog broja izlagača.

Sajam u Budvi će i ove godine posjetiteljima predstaviti proizvode koje postavljaju standarde svjetske industrije, između ostalog predstaviće se kućni namještaj, kuhinje, trpezarije, dnevni boravci, spavaće sobe, oprema za domaćinstva , poslovne prostore, ugostiteljske objekte i smještajne kapacitete, kao i baštenski program i ostale vrste namještaja.

Pokrovitelj 40.  Sajma namještaja je Ministarstvo poljoprivrede i ruralnog razvoja, Direktorat za šumarstvo, lovstvo i drvnu industriju.  Najuspješniji izlagaći biće nagrađeni tradicionalnim EXPO TROPHY nagradama.  Od ukupnog broja izlagača, našlo se i osam kompanija iz Ulcinja – DOO Fishworld, Tapacir Kurti, Credo, Cungu & company, Faf & Co,  Concordia commerce, Europlas – AL kao i DOO EUROMOBILI.

  • 1

    Radio