Aktuale Më shumë

U bë përurimi i numrit të 18-të të revistës “Dija”,, revistë për shkencë, kulturë dhe art

Prej tvteuta20:04, 30 Qershor 2022

Të Martën në bibloteken e Ulqinit, u bë përurimi i numrit të 18-të të revistës “Dija”, revistë për shkencë, kulturë dhe art. Të krijuesëve shqiptar në Mal  të Zi.Të pranishëm përveq të interesuarëve , në panel ishin: Salko Luboder, drejtor i CEKUM-it, dr. Gani Karamanaga, kryetar i BKSHMZ, Gazmend Çitaku, kryeredaktor i revistës, Ardita Rama, moderatore e përurimit.

Përurimin e organizuan Bashkimi i Krijuesve Shqiptarë në Mal të Zi, Qendra për Ruajtjen dhe Zhvillimin e Kulturës së Pakicave në Mal të Zi dhe Biblioteka.

 

Më shumë rreth kësaj, mundëni ta ndiqni në emisionin “Kronika e Ulqinit”, të premtën në ora 20:30.

  • 1

    Radio