Ekonomi Më shumë

U bë hapja e pikës së pestë të supermarket “Jadran”

Prej tvteuta09:47, 1 Qershor 2019

Në rrugën “Nënë Tereza” në komunën e Ulqinit u bë hapja e një pike të re të Supermarket “Jadran”. Kjo është pika e pestë e shitjes që kjo kompani tashmë ka hapur në teritorin e komunës së Ulqinit. Supermarket Jadran  vjen më afër blerësve edhe në një lokacion të ri. Ajo që vlenë të përmendet është edhe punësimi i 12 punëtorëve të rinjë të cilët do të jenë në shërbim të blerësve, duke qënë se stafin e supermarket “Jadran” e karakterizon mikëpritja dhe sjella e dashur me klientet. Pronari i supermarket “Jadran” Sabit Dabi për Televizionin Teuta tha se në kuader të hapjes ato ofrojnë 10% zbritje në të gjithë asortimanin si dhe organizojnë lojën shpërblyese.Përzgjedhja e fituesve të lojës shpërblyese do të bëhet me date 3 qershor në ora 20. Me shpenzimin e 20 eurove mund të bëheni fitues i një frigoriferi, thithsesje,makine për larjen e rrobave apo  dhe të një makine për larjen e enëve.

  • 1

    Radio