Ekonomi Më shumë

Tv Teuta vlerësohet për bonitet ekonomik duke u rënditur në 1% të kompanive të suksesshme në Mal të Zi

Prej tvteuta16:50, 5 Janar 2018

Televizioni Teuta në vitin 2017 arriti të ketë një stabilitet financiar dhe model biznesi solvent, duke u rënditur në kompanitë e pakta në Mal të Zi që mud të krenohen me këtë rejting.

Për këtë Televizioni Teuta u vlerësua edhe me “Çertifikatën e ekselencës” nga kompania e vlerësimeve të bonitetit ekonomik, Solvent Rating nga Podgorica. Në vitin që samo lamë pas, vetëm 1% nga mbi 88.000 kompani të regjistruara, arritën që të plotësojnë këto kritere afariste, çka tregon për një punë të mirë dhe arritje të veçantë të të gjithë stafit të televizionit.

  • 1

    Radio