Sociale Më shumë

Tv Teuta uron besimtaret mysliman

Prej tvteuta13:06, 24 Shtator 2015

Të gjithë besimtarëve islamë Televizioni Teuta I uron gëzuar festen e Kurban Bajramit. Kurban Bajrami, qysh në krye të herës, është konceptuar prej të gjithëve si dita e sakrificës së madhe për dashurinë ndaj Zotit. Mesazhi i kësaj feste është një vlerë e përhershme, sepse na përcjell idenë madhështore se adhurimi i Zotit, mbi të gjitha, nënkupton dashuri, mirëkuptim dhe solidaritet mes njerëzve. Kjo është festa që bashkon besimin fetar me kauzën e humanizmit” “në këtë festë afrohen zemrat, harrohen urrejtjet, njerëzit shtrijnë dorën e pajtimit, ripërtërihen lidhjet shoqërore e njerëzore, me dashuri e sinqeritet, derisa çdo shtëpi dhe familje të mbushet me gëzim e hare”.Gezuar nga I gjithe stafi I televizionit Teuta.

  • 1

    Radio