Sociale Më shumë

Turqia do të ndihmojë në realizimin e projekteve

Prej tvteuta17:20, 24 Shkurt 2017

Kryetari i Komunës së uqinit Nazif Cungu , priti në vizitë ambasadorin e Turqisë në Mal të Zi Serhat Galip, koordinatorin e zyrës TIKA Ahmet Alltun, si dhe këshilltaren ekonomike pranë ambasadës turke Fatma Derja.

Në këtë takim u fol mbi realizmin e projekteve të cilët duhet të realizohen para sezonit turistik, siç është xhamia e Namazgjasë, hamamet e Ali Pashes, por  edhe për projekte të tjera të cilët mund të realizohen me ndihmën e ambasadës turke.

  • 1

    Radio