TURIZAM Više

Turoperatori iz Turske u posjeti Baru

Prej tvteuta10:29 11 Novembar 2021

Turistička organizacija Bar je u saradnji sa Nacionalnom turističkom organizacijom Crne Gore ugostila  grupu od deset turoperatora iz Turske koji borave u studijskoj posjeti Crnoj Gori od 7. do 11. novembra. Realizacija ove studijske posjete uslijedila je nakon održanog on-line webinara, koji je organizovala NTOCG, a na kojem je prisustvovao veliki broj turskih turoperatora zainteresovanih za saradnju sa crnogorskom turističkom privredom.

U Crnoj Gori borave predstavnici nekih od najznačajnijih turoperatora sa ovog tržišta, među kojima su Demco travel, Karden Turizm, Phantom Tour, Insu Turizm, Domino Turizm, Vispo Turizm, Hunkar Turizm, Skal International, Seyir Defteri Tur, Most Turizm, Lalittur kao i predstavnica borda direktora Udruženja turističkih agencija Turske – TURSAB.

Tokom jučerašnjeg dana turoperatori su imali prilku da se upoznaju sa atraktivnim lokacijama za odmor a ujedno i sa kluturom, tradicijom, gastronomijom na područiju naše Opštine.

Takođe, u skladu sa zahtjevom predstavljeni su im smještajni kapaciteti hotela “Kalamper Hotel & SPA”  kao i hotela “Stara Čaršija Resort & SPA” a organizovan je i obilazak Starog grada.

  • 1

    Radio