TURIZAM @sr Više

Turistička ponuda Crne Gore na sajmu u Bratislavi

Prej tvteuta09:15 26 Januar 2019

Nacionalna turistička organizacija Crne Gore učestvuje na 25. jubilarnom sajmu turizma “ITF Slovakiatour” koji se održava u Bratislavi od 24. do 27. januara. Na zajedničkom štandu, u organizaciji Turističke organizacije Bara,  predstavlja se ponuda Crne Gore za predstojeću sezonu.

Predstavnici Crne Gore upoznali su posjetioce sa aktuelnom  zimskom i ljetnjom  turističkom ponudom Crne Gore. Predstavljeni su novi investicioni projekti sa posebnim akcentom na ponudu „Skijališta Crne Gore“. Tokom sajma organizovan je i prigodan zabavni program, a štand su posjetili i  predstavnici Ambasade Crne Gore iz Beča, koja je nadležna i za teritoriju Slovačke.

Crna Gora u poslednje tri godine bilježi konstantan rast turista iz Slovačke. Tokom 11 mjeseci 2018. godine bilježi se rast od oko 5 % dolazaka turista sa ovog tržita u odnosu na uporedni period prethodne godine.

Na zajedničkom štandu,  pored NTO CG i TO Bar, svoju ponudu predstavlja i Turistička organizacija Budve kao i predstavnici turističke privrede, hotela Montenegro, Vila Babović, Pelikan, Nautilus Porto Sole, Sea Fort,  Lovćen  i turističke agencije Klik Tours iz Bara.

Sajam “ITF Slovakiatour” je najveći sajam turizma u Slovačkoj i jedan od značajnijih u centralnoj Evropi. Okuplja veliki broj profesionalaca iz oblasti turizma i više od 70.000 posjetilaca.

Video materijal dostupan je na www.infobiro.tv

PR služba Nacionalne turističke organizacije Crne Gore

 

  • 1

    Radio