Sociale Më shumë

Tryezë e rrumbullakët

Prej tvteuta11:41, 3 Dhjetor 2014

Menaxhimi me të Mirat Detare, është titulli i tryezes së rrumbullakët të cilën të ejten e organizon OJF MOGUL në bashkpunim me OJF MANS, në kuadër të projektit “Avancimi i transparencës dhe përgjegjësisë së qeverisë”. Do të prezentohet raporti mbi investimet e ndërmarrjeve publike, mbi menaxhimin e të Mirave Detare në territorin e komunës Ulqinit për periudhen 2009- 2012, kurse raporti i monitorimit do të prezantohet nga perfaqesuesit e MANSIT.

  • 1

    Radio