Aktuale Më shumë

Tryezë e rrumbullakët: “Shqiptarët dhe pluralizmi në Mal të Zi 1990-2015”

Prej tvteuta13:10, 8 Dhjetor 2015

NP Qendra për Kulturë në bashkëpunim me OJQ Art Club nga Ulqini, organizojnë tryezë të rrumbullakët me temën  “Shqiptarët dhe pluralizmi në Mal të Zi 1990-2015”.

Ngjarja do të organizohet në hotel “Mediteran” me datën 9 dhjetor 2015 me fillin në ora 11.00.

Do të marrin pjesë edhe përfaqësues të subjekteve politike të shqiptarëve në Mal të Zi, KKSH-së, intelektual, analistë, mediat, shoqëria civile dhe nga diaspora.

  • 1

    Radio